3 Rezolvă după modelul dat.
(3 +4 + 2)7 = (3 * 7) + (4 x 7) + (2 x 7) =.... + ... + ....
(3 + 6 + 1) ~ 8
(2 + 3 + 5) x 5
(1 + 5+ 2) × 6
(2 + 6+ 1) 9
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
5
Răspuns:
(3+6+1)8=(3×8)+(6×8)+(1×8)=24+48+8=80
(2+3+5)5=(2×5)+(3×5)+(5×5)=10+15+25=50
(1+5+2)6=(1×6)+(5×6)+(2×6)=6+30+12=48
(2+6+1)9=(2×9)+(6×9)+(1×9)=18+54+9=81
Explicație:
Sper ca e ok așa,baftă!!
nicolaberedi2:
6y
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Fizică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Fizică,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă