3. Se consideră expresia E(x)=3-(x+2), unde x este număr real. Pentru r=-2, valoarea expresiei
este egală cu:
a) 3
b) 0
c) -1
d) -3
Dacă îmi suneți dau coroană
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
17
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
E(x)=3-(x+2)
x = -2 =>
E(-2) = 3-(-2+2) = 3-0 = 3
E(-2) = 3
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Religie,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă