3(x-1)-2(x-3)=1(x+5)
danilarobertoc:
3x-3-2x-6=x+5
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
3(x-1)-2(x-3)=1(x-5)
3x-3-2x+6=x-5
3x-2x-x=-5-6+3
ecuatia apartine multimii vide
3x-3-2x+6=x-5
3x-2x-x=-5-6+3
ecuatia apartine multimii vide
Răspuns de
0
3x-3-2x+6 =x+5
3x-2x-x=5+3-6
0=2(cred ca este gresit ca nu iti da bine)
3x-2x-x=5+3-6
0=2(cred ca este gresit ca nu iti da bine)
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Geografie,
10 ani în urmă