3(x+3)+3=2x+10 va rooooooooooog frumos
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
3(x+3)+3=2x+10 rezultă
3x+9+3=2x+10 rezultă
3x+12=2x+10 rezultă
(ducem termenii necunoscuţi într-o parte şi cei cunoscuti in cealaltă parte, cu sens schimbat(dacă este nevoie))
3x-2x=10-12
x=-2
3x+9+3=2x+10 rezultă
3x+12=2x+10 rezultă
(ducem termenii necunoscuţi într-o parte şi cei cunoscuti in cealaltă parte, cu sens schimbat(dacă este nevoie))
3x-2x=10-12
x=-2
Răspuns de
1
3x+9+3=2x+10
3x+12=2x+10
3x-2x=-12+10
x=-2
Alte întrebări interesante
Studii sociale,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Religie,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă