3(x+5)-(2x-1)°2-13=5(1-x)(1+1)+(x-3)°2
(Acolo unde apare °2 înseamnă la puterea a doua)
Va rog!!! Ms
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
3(x+5)-(2x-1)°2-13=5(1-x)(1+1)+(x-3)°2
= 3×+15-4x-1+1-13=5-5×+2+×°2-9
=-×°2+3×-4×+5×=5+2+13-9-15
=-×°2+4×=-4/-1
=×°2-4×=4
×°2-4×-4=0
♢= (-4)°2-4(ac)
= 16-4*1*(-4)
=16+16
=36
×1= (-(-4)+6)/2
×1=10/2
×1=5
×2= (-(-4)-6)/2
×2= (4-6)/2
×2=-2/2
×2=-1
= 3×+15-4x-1+1-13=5-5×+2+×°2-9
=-×°2+3×-4×+5×=5+2+13-9-15
=-×°2+4×=-4/-1
=×°2-4×=4
×°2-4×-4=0
♢= (-4)°2-4(ac)
= 16-4*1*(-4)
=16+16
=36
×1= (-(-4)+6)/2
×1=10/2
×1=5
×2= (-(-4)-6)/2
×2= (4-6)/2
×2=-2/2
×2=-1
dianya:
Ms mult
Alte întrebări interesante
Chimie,
9 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă
Fizică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Fizică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă