Limba română, întrebare adresată de anamariabordei, 8 ani în urmă

30 de puncte!!!!!

Redactează o compunere în care să prezinți o întâmplare petrecută la Turnul Eiffel!!

Va rog mult de tot!!!! ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
5

Răspuns:

Acum câțiva ani eu cu familia mea și familia verișorilor mei am decis să ne ducem într-o excursie la "Turnul Eiffel".

Pentru a ajunge acolo noi am plecat cu un "mini" tramvai,tare drăguț, subteran. Când am ajuns acolo locul era plin de oameni care așteptau la o coadă foarte lungă pentru a putea plăti să intre la "Turnul Eiffel".Noi am așteptat foarte mult până când ne-a venit rândul să plătim .

Am plătit și am intrat acolo am făcut multe poze și am mâncat înghețată de vanilie și am beut suc.Mai târziu tatălui meu i-a venit o idee,care mie mi se părea destul de înfricoșătoare,deaceea am spus nu și el a făcut-o singur.Noi eram doar sub "Turnul Eiffel " și pe niciunul dintre "etajele" lui,dar tatăl meu vroia să se ducă măcar până la pimil nivel,putea să meargă cu un lift,dar trebuia să plătească așa că a urcat scările, el a stat așa de aproape de margine când a ajuns la primul nivel,că am crezut că o să cadă, dar nu s-a întâmplat așa. Ci după ce a stat acolo ceva timp și i-am făcut noi poze a venit înapoi la noi și am plecat acasă la verișoara mea,deoarece acolo am stat cât timp am fost în Paris.Eu de atunci mă simt bine știind că tatăl meu nu a pățit nimic și că am fost la "Turnul Eiffel " Și că am făcut multe poze frumoase.Sper să mai mă duc acolo.

Explicație:

Succes în continuare și sper că te-am ajutat !!!!

:3


anamariabordei: mulțumesc mult mult mult de tot!
aDejoodymoody: o fata mia sters raspunsul fiindca tie nu tia placut
aDejoodymoody: multumesc foarte mult sa sti !!!!.........
Răspuns de sararianna24p9qu2w
2
Intr-o zi de primăvară, eu si familia mea am decis sa merg intr-o mică excursie la Paris.
Prima atracție turistică vizitată, a fost desigur, Turnul Eiffel! Am fost uimita să văd cât de mare si impresionant este, dar m-ai uimita am fost de Mime ul specific Parisului. Era îmbrăcat caraghios si era foarte amuzant, acesta văzând ca sunt amuzata de el, m-a invitat sa particip alături de el la sceneta pe care o întreținea. Lumea s-a strâns uitându-se la noi, iar eu ma simțeau ca o mică vedeta de la Paris. A fost tare amuzant.
Zilele următoare vom vizita alte atr stii turistice, dar aceasta sigur imi va lasa cele mai frumoase amintiri .


Sper ca te-am ajutat, bafta !
Alte întrebări interesante