(32:4+5 x 6+9:3+3): [(36:2+6 x 12) - 6 X 10 - 8] =
Va rog.Sunt incepator
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
4
Răspuns:
(32:4+5×6+9:3+3): [(36:2+6×12) - 6×10 - 8] =
(8+30+3+3):[(18+72)-60-8]=
44:(90-60-8)=
44:22=
2
Răspuns de
4
Răspuns: 2
Explicație pas cu pas:
(32 : 4 + 5 × 6 + 9 : 3 + 3) : [(36 : 2 + 6 × 12) - 6 × 10 - 8] =
(8 + 30 + 3 + 3) : [(182 + 72) - 60 - 8] =
(8 + 30 + 3 + 3) : [(182 + 72) - 60 - 8] =
44 : (90 - 60 - 8) =
44 : (30 - 8) =
44 : 22 = 2
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă