35. Dati factor comun in urmatoarele expresii:
b) 6 · a - 18 · b =
c) 3 · a + 18 · b + - 12 · c =
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
6
La prima dai factor comun pe 6 si rezulta : a-3b, iar la a doua dai factor comun pe 3 si rezulta a+6b-4c. Sper ca e bine.
Răspuns de
12
b) 6 · a - 18 · b =6(a-3b)
c) 3 · a + 18 · b + - 12 · c =3(a+6b-4c)
c) 3 · a + 18 · b + - 12 · c =3(a+6b-4c)
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă