Matematică, întrebare adresată de gianbeccalli, 9 ani în urmă

{-37*(284)+284*(-3)-(-1)*40*(+284)}*(-3)=

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de renatemambouko
0
{-37*(284)+284*(-3)-(-1)*40*(+284)}*(-3)=
=(-10508-852+11360)*(-3)=
=(-11360+11360)*(-3)=0*(-3)=0
Răspuns de cataedy2011
0
{-37·(284)+284·(-3)-(-1)·40·(+284)}·(-3)=
=(-10508-852+11360)·(-3)=
=(-11360+11360)·(-3)=0·(-3)=
=0

anonimusss: {-37*(284)+284*(-3)-(-1)*40*(+284)}*(-3)=
anonimusss: =(-10508-852+11360)*(-3)=(-11360+11360)*(-3)=0*(-3)=0
Alte întrebări interesante