(3x-2)² = (3x)² - 3·3x·2+2² =
9x² - 12x + 4
Vreau să știu de unde vine rezultatul 9x²-12x+4
Emily05:
da alt rezultat
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
(3x-2)² = (3x)² - 3·3x·2+2² =9x²-6x×2+4 = 9x²-12x+4
(3x)² Ridicăm ambii termeni la pătrat⇒9x²
(3x)² Ridicăm ambii termeni la pătrat⇒9x²
Răspuns de
0
[tex](3x-2)^2 = (3x)^2 - 3*3x*2+2^2 =\ \textgreater \ \\
9x^2-6x*2+4 = \ \textgreater \ \\
9x^2-12x+4 . \\
Succes.
[/tex]
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă