(3x+radical din7) (3x-radical din7)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
folosim formula : (a-b)(a+b) = 3x+√7 x 3x-√7 = 9x la patrat - 7 ( radical din ceva la patrat este egal cu numarul acela fara radical , uite un exemplu : √3 la a doua = √3x√3 = √9 = 3 , dearece 9 este patrat perfect la fel si la 7 si la toate numerele la patrat )
Soulcollector:
daca ai nelamuriri da-mi un comment
Răspuns de
2
(3x+√7)(3x-√7)=
=9x²+3√7x-3√7x+7
=9x²-7
=9x²+3√7x-3√7x+7
=9x²-7
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Arte,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă