4(2-3x)+3(4-2x)=0 aa
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
1,(1)
Explicație pas cu pas:
4 * (2 - 3x) + 3 * (4 - 2x) = 0
8 - 12x + 12 - 6x = 0
20 - 18x = 0
20 = 18x
x = 20 : 18
x = 1,(1)
Răspuns de
0
4(2-3x)+3(4-2x)=0
8-12x+12-6x=0
8+12-12x-6x=0
20-18x=0
-18x=0-20
-18x=-20
x=(-20):(-18)
x=10/9 sau 1,(1)
Alte întrebări interesante
Franceza,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Evaluare Națională: Lb. Română ,
8 ani în urmă
Geografie,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă