(4+2radical din 2)* radical din 24-16 radical din 2
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
(4+2radical din 2)* radical din 24-16 radical din 2=
(4+2radical din 2)* 2radical din6 - 16 radical din 2 =8 radical din 6+8radical din 3-16 radical din 2=8(radical din 6+ radical din 3-2 radical din 2)
(4+2radical din 2)* 2radical din6 - 16 radical din 2 =8 radical din 6+8radical din 3-16 radical din 2=8(radical din 6+ radical din 3-2 radical din 2)
Alte întrebări interesante
Geografie,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Religie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă