4(2x-1)=x+34(1-x)=3x-6
3(2x-1)=x+17
5(3x-2)=(x+14)
3(x-5)=2x+1
5(3x-4)=2x+19
4(2x+3)=3(x+9
x-1,8(3)=0,5
x:1,98=3,(24)
x:1,25 =34,4
3x+4,21=19,21
5x-0,73 =14,27
2(x-7)=x+3
ajutatima va rog
marianca:
trebuie sa afli x?
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
3(2x-1)=x+17
3*3x=x+17
6x=17
x=17:6
x=2r8 (nu stiu daca este bine)
3*3x=x+17
6x=17
x=17:6
x=2r8 (nu stiu daca este bine)
Alte întrebări interesante
Chimie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Franceza,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă