-(-4) + (-3) =1 Cum rezolv?
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
-(-4) + (-3) = 4 - 3 = 1
Explicație pas cu pas:
Semnul - în fața parantezei schimbă semnul numerelor din paranteză.
Semnul + în fața parantezei lasă numerele din paranteză neschimbate.
-(-4) + (-3) = 4 - 3 = 1
dragoslapusneanu1977:
Da am gresit bravo
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă