Limba română, întrebare adresată de Mihalcsac, 8 ani în urmă

4.Alcătuiește o compunere de 100-200 de cuvinte , despre importanța muncii în echipă , pornind de la afirmația antrenoarei de baschet “Pat Summitt”: Munca în echipă este cea care îi face pe oamenii obișnuiți capabili de rezultate neobișnuite.
DAU COROANA RAPIDDD!!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Itachi1243
1

Răspuns:Munca in echipa este esentiala pentru atingerea unor rezultate deosebite. Cand oamenii lucreaza impreuna, fiecare poate contribui la succesul comun prin expertiza si abilitatile sale unice. In plus, munca in echipa le permite oamenilor sa se sprijine reciproc, sa se mobilizeze si sa se inspire unii pe altii.

Datorita acestei colaborari, echipele pot depasi obstacolele si provocarile care ar fi dificil de gestionat de un singur individ. De exemplu, in sporturile de echipa, jucatorii au nevoie sa lucreze impreuna pentru a atinge victoria. Munca in echipa le permite sa comunice, sa isi coordoneze eforturile si sa isi maximieze abilitatile individuale pentru a atinge obiectivele comune.

In plus, munca in echipa le ofera oamenilor oportunitatea de a invata unii de la altii si de a se dezvolta prin colaborare. Prin interactiunea cu colegii lor, oamenii pot gasi noi perspective, idei si modalitati de abordare a problemelor. Acest lucru poate duce la inovatie si la rezultate de neconceput pentru un singur individ.

In concluzie, munca in echipa este esentiala pentru a face posibile rezultate neobișnuite. Prin colaborarea si sprijinul reciproc, oamenii pot depasi limitele si pot atinge performante uimitoare.

Explicație:Sper ca te-am ajutat


Mihalcsac: Ms multtttp
Alte întrebări interesante