Limba română, întrebare adresată de alinraiescu, 8 ani în urmă

4 Alcătuiește un text, având ca punct de plecare imaginea, începutul și sfârşitul de mai jos. Nu uita să îi dai un titlu potrivit! A sosit iarna. Fulgii îi bucură nespus pe copii . Au iesit la derdelus. Mihai şi Cerasela Spre seară au intrat bucuroși în casă. Ce zi plăcută! FB: Redactează textul pe baza elementelor date (imagine, început, sfârșit) și îi dă un titlu potrivit; ortografie și punctuație 0-1 erori, așezarea corectă a textului şi aspectul scrisului (citet). B: Redactează textul pe baza elementelor date (imagine, început, sfârsit) si îi dă un titlu textului​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de daniauifalusi
5

Răspuns:

                                          O bătaie cu bulgări

A sosit iarna. Fulgii îi bucură nespus pe copii . Au iesit la derdelus. Mihai şi Cerasela au decis sa pornească o bătaie cu bulgări. Mihnea si Andreea s-au gandit să își scoată săniile și să se dea pe derdeluș pană ceilalți copii se băteau cu bulgări, dar fie că au vrut, fie că nu, Mihai și Cerasela au făcut un plan să formeze o echipă și să îi atace pe Mihnea si Andreea cu bulgări. Începuse bătălia supremă.

Ceva timp mai tarziu, după ce s-au gandit că decat să răceasca mai bine se opresc aici, Mihai si Cerasela fiind caștigători ca premiu vor primi cu două fursecuri mai multe decat Mihnea si Andreea. Spre seară au intrat bucurosi in casă. Ce zi plăcută!

Sper că te-am ajutat <3


daniauifalusi: Le-am dat un nume aleatoriu celorlalți doi copii :)
Răspuns de darius182002
5

Răspuns:

A sosit iarna. Fulgii îi bucură nespus pe copii . Au iesit la derdelus. Mihai şi Cerasela și-au luat săniuțele si i-au invitat pe cei mai buni prieteni la un concurs.Dan și Ana au acceptat bucuroși invitația și întrecerea a început.După mai multe ture , au fost la egalitate și  astfel toți erau mulțumiți.Apoi ,copiii au făcut îngerași de zăpadă iar mai târziu s-au gândit să facă și un om de nea.În final au încins o bătaie cu bulgări .

Spre seară au intrat bucuroși în casă.

Explicație:

Alte întrebări interesante