Religie, întrebare adresată de iulianamoldoveanu, 7 ani în urmă

4. Formulează răspunsuri scurte la întrebările de mai a) Cui i-a făcut Dumnezeu prima promisiune referitoare la venirea Mântuitorului? b) Ce legământ a făcut Dumnezeu cu Noe? c) Cine i S-a arătat lui Avraam, la Stejarul Mamvri? d) Cum şi-a ajutat losif familia?e)ce ia dat Dumnezeu lui moise pe muntele Sinai ?
f)ce daruri au primit profeți de la dumnezeu pentru a-și putea îndeplini misiunea?
urgent ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de denisaoprica22
3

c) SFANTA TREIME I S-A ARĂTAT PĂRINTELUI AVRAAM LA STEJARUL MAMVRI.

d) AFLÂND IOSIF ȘI MARIA DE UCIDEREA PRUNCILOR PANA IN DOI ANI DEOARECE IROD VOIA SA IL GĂSEASCĂ PE PRUNCUL IISUS SI SPUNEA ÎN VICLENIE MAGILOR SA IL CAUTE PE ACESTA SA II SE INCHINE ȘI EL LUI DAR BINEÎNȚELES SA ÎL OMOARE.ASA CA MULȚI PRUNCI NEVINOVATI AU FOST UCISI(20.000)RAHELA ISI PLÂNGEA COPII DAR NU AFLA alinare.DUPA CÂȚIVA ANI IROD A MURIT SI A VENIT FIUL LUI IROD,LUANDU-I LOCUL.ASA CA INGERUL DOMNULUI I-A ZIS LUI IOSIF IN VIS SA II DUCA PE FECIOARA MARIA SI PE PRUNCUL IISUS LA BETLEEM.DE ASEMENEA BETLEEM ESTE UN LOC PLIN DE ISTORIE SI RELIGIOS.

e) PE MUNTELE SINAI DUMNEZEU I-A DAT LUI MOISE TABLELE LEGII ADICĂ CELE 10 PORUNCILE Atat Știu Sunt și Eu Începătoare in EVENIMENTELE DOMNULUI HRISTOS!


denisaistoc0: mai scurt
pirpiriuadelina: A spus scurte nu de o pag un răspuns.
denisaoprica22: draga mea,nu te supăra pe mine dar dacă așa am putut eu sa scriu,te înțeleg ce zici dar mă străduiesc să vă ajut.
Alte întrebări interesante