4 la puterea 12 : 2 la puterea 22 - 8 la puterea 9 : 2 puterea 26
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
30
4^12 : 2^22 - 8^9 : 2^26 =
= (2^2)^12 : 2^22 - (2^3)^9 : 2^26 =
= 2^24 : 2^22 - 2^27 : 2^26 =
= 2^24-22 - 2^27 - 26 =
= 2^2 - 2^1 =
= 4 - 2 =
= 2
= (2^2)^12 : 2^22 - (2^3)^9 : 2^26 =
= 2^24 : 2^22 - 2^27 : 2^26 =
= 2^24-22 - 2^27 - 26 =
= 2^2 - 2^1 =
= 4 - 2 =
= 2
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă