Limba română, întrebare adresată de leicadiana, 9 ani în urmă

4)Povesteste despre ce ai visat tu intr-o noapte.
Intr-o noapte,am visat ca___________________
________________________________________
________________________________________
_______________________________________
________________________________________
_________________________________________
A fost un vis_________
M-am simtit_____________

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Emrys
2
Într-o noapte am visat că eram afară şi totul arăta ca paradisul. Era cerul albastru tot era verde cu flori colorate şi o iubire nemaiîntâlnită trecea prin mine.
Apoi am ajuns în fața unui bărbat care se uita la mine dejamăgitor şi stiam că am greşit dar nu am stiut ce.
Apoi m-am trezit în puşcărie...mă simțeam orib il doar pentru că nu eram cu acel bărbat căruia în vis îi ziceam tată, şi pentru că simțeam că l-am dezamăgit.
Am evadat şi am fugit înapoi în acel loc minunat acasă alergând la acel bărbat şi îi ziceam sa mă ierte însă el zicea că nu am înțeles nimic, făcând un semn cu mâna am ajuns inapoi în puşcărie pedeapsa dublânduse la 20 de ani.Mă simțeam oribil şi am evadat iar.
De data aceasta nu am mai putut ajunge acasă urmărindu-mă un psihopat. Eram pe o stradă şi fugeam dar el mă ajungea din urmă, iar bărbatul căruia îi ziceam tată statea în capătul străzi. L-am implorat să mă ajute îsă el doar privea. Din disperare că ma ajungea psihopatul am strigat să cheme poliția stiind că mă condamn pe mine insumi. Atunci el a făcut un semn cu mâna şi din spatele lui veneau polițişti trezinduma brusc.
A fost un vis profund şi obositor psihologic.
M-am simțit când de la o stare de fericire uriasă, de la început , la cea mai mare durere şi dezamăgire pe care nici acum nu o înțeleg.
Ps:acest vis e real.

leicadiana: mULTUMESC.dAR TREBUIA MAI PUTIN.
Emrys: Cu plăcere!
Emrys: Sper că te-am ajutat!
Alte întrebări interesante