Matematică, întrebare adresată de Robivon, 9 ani în urmă

4 supra 5 totul la puterea 0 +4supra 5 totul la puterea -1 -radical 25supra 26

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
(\frac{4}{5})^0+(\frac{4}{5})^{-1}- \frac{ \sqrt{25} }{26} =1+ \frac{5}{4} - \frac{5}{26}= \frac{104+130-20}{104}= \frac{214}{104}= \frac{107}{52}
(\frac{1}{\frac{4}{5}})=1:\frac{4}{5}=1* \frac{5}{4} =\frac{5}{4}

Robivon: bn
Utilizator anonim: uitate cum am rezolvat
Utilizator anonim: 1 supra 4/5
Robivon: deci vine 1 + 1supra 4pe 5 -
Robivon: si vine radical din 25 supra 26
Robivon: hey
Utilizator anonim: da
Robivon: nu am facut nik
Robivon: mai famio odata toata
Utilizator anonim: sterge-mi raspunsul, deoarece imi scrie ca e tirziu sa editez
Alte întrebări interesante