[49+763:(2+2×2:2)]×7+9×(873-86×9)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
Cred că nu ai scris problema corect pt. că dă cu virgulă, dar rezolvarea mea este corectă(am verificat și cu calculatorul)
Anexe:
Răspuns de
0
[49+763:(2+2×2:2)]×7+9×(873-86×9)
=[49+763:(2+4:2)]×7+9×(873-774)
=[49+763×(2+2)]×7+9×99
=(49+763×4)×7+891
=(49+3052)×7+891
=3101×7+891
=21.707+891
=22.598
Alte întrebări interesante
Biologie,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Informatică,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Geografie,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă