5+2*(-3) - { -4 + 3*[(-8) : (-2) - (+12) : (-3) - (-3)la puterea 4 : (-3)la puterea 2 ] - (-10)la puterea 0 } + (-5) = ?
VA ROG!!!
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
5+2*(-3) - { -4 + 3*[(-8) : (-2) - (+12) : (-3) - (-3)⁴ : (-3)² ] - (-10)⁰ } + (-5) =
=5-6 - [ -4 + 3*(4 + 4 - 9) -1 ] -5= - 1-( -4-3 -1) -5= -1+8- 5=2
=5-6 - [ -4 + 3*(4 + 4 - 9) -1 ] -5= - 1-( -4-3 -1) -5= -1+8- 5=2
anonim122:
DAR DE UNDE 5-6 de la inceput?
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Informatică,
8 ani în urmă
Limba rusă,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă