5+3×{6-2×[2-8÷(4+2×a)]}÷6=7
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
mai intii se calculeaza cele din parantezele (rotunde) apoi din paranteze [drepte] si nu cele din urma ultimele din {acolade}
Răspuns de
0
3×{6-2×[2-8÷(4+2×a)]}÷6=2
3×{6-2×[2-8÷(4+2×a)]}=12
6-2×[3-8÷(4+2×a)]=4
2×[3-8÷(4+2×a)]=2
3-8÷(4+2×a)=1
8÷(4+2×a)=2
4+2×a=4
2×a=0
a=0
3×{6-2×[2-8÷(4+2×a)]}=12
6-2×[3-8÷(4+2×a)]=4
2×[3-8÷(4+2×a)]=2
3-8÷(4+2×a)=1
8÷(4+2×a)=2
4+2×a=4
2×a=0
a=0
Alte întrebări interesante
Informatică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă