Limba română, întrebare adresată de francescamarua0716, 8 ani în urmă

5 golden B. Redactează un text de minimum 150 de cuvinte, în care să argumentezi, dacă este sau nu este importantă protejarea responsabilă a pădurilor naționale, folosind informațiile din fragmentul dat 20 de puncte Pădurea și destinul, Almanah -2004, cât și la experienţa personală sau culturală. În redactarea textului, vei avea în vedere următoarele repere: am formularea unei opinii faţă de problematica pusă în discuție, enuţarea și dezvoltarea corespunzătoare a două argumente adecvate opiniei și formularea unei concluzii pertinente; 14 puncte !
urgent! va rog!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marapinter
4

Răspuns:

Este important sa protejăm natura mai ales pădurile de defrisari ,deoarece noi trăim cu ajutorul aerului pe care il respirăm, care de asemenea este procurat de la copaci indiferent ca sunt dintr.o pădure sau nu ,dar in pădure aerul este mai curat si mai ne poluat decat in alte zone ceea ce înseamnă că acel aer este practic mai important ,asa ca concluzia este ca daca noi nu protejăm pădurea de defrisari noi nu vom mai putea traii asa ca noi trebuie sa avem grija de aceasta si sa oprim defrisarile . Te rog da.mi coroana am nevoie de ea pt a ajunge în următorul rang ,multumesc!


francescamarua0716: as vrut ceva mai complex!
marapinter: Ok imi pare rau daca nu e ceea ce ti.ai dorit
francescamarua0716: nu este nimic dar este mult mai complex deoarece este subiect de bac
marapinter: A ok
marapinter: dar totusi ai putea sa imi dai coroana pt ca m.am chinuit ,si am nevoie de ea
marapinter: ms
francescamarua0716: da ți-o dau dar nu știu cum sunt noua pe platforma asta
marapinter: A e ok
marapinter: cred ca ar trebuii sa fie un buton cu o coronița sau ceva de genul cel mai bun raspuns ,cred doar pt ca nu am mai pus intrebari decat am rasp la ele
francescamarua0716: nu îmi apare nimic de genul
Alte întrebări interesante