Studii sociale, întrebare adresată de ioanssuciu, 8 ani în urmă

5 tradiți de prin afara și numele țărilor țărilor în care se face tradiția dau coroana ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tihonandreeaanamaria
0

Răspuns: Suedia>

Midsommar-Miezul verii este o sărbătoare celebrată în apropierea solstițiului de vară, în principal în nordul Europei. În Finlanda și Suedia, se încadrează acum în perioada 20-26 iunie, iar ziua de deschidere este vineri 19-25 iunie.

Valborgsmässoafton - se da foc la crengi si oameni se incalzescla lumina focului (se face la apus)  (30 april) din 1939

Lucia- este o sărbătoare celebrată pe (13 decembrie), precum și numele personajului principal al sărbătorii. În Suedia, Lucia este inclusă împreună cu Advent în pregătirile pentru sărbătoarea de Crăciun. Trenul suedez modern Lucia este un amestec de mai multe tradiții, dintre care majoritatea sunt populare.

Svenska Nationaldag- Ziua Națională a Suediei și Ziua Drapelului Suediei sunt sărbătorite pe 6 iunie în fiecare an și este o sărbătoare legală în Suedia. Anterior, 6 iunie a fost sărbătorită doar ca „Ziua drapelului suedez” și abia în 1983, ziua a primit și statutul de zi națională. Din 1996, Ziua Națională este o zi de salut, iar din 2005, Ziua Națională este și o sărbătoare.

Trettondedag jul, trettondedagen sau trettondagen - A treisprezecea zi de Crăciun, a treisprezecea zi sau a treisprezecea zi (în Biserica de Apus și Epifania – „revelație” – și în Biserica de Răsărit Teofania  – „descoperirea lui Dumnezeu”) este o sărbătoare creștină care cade în a treisprezecea zi a sezonului de Crăciun, adică 6 ianuarie. Ziua este o sărbătoare legală în Suedia și Finlanda, printre altele. Bobotează este sărbătorită printre creștini pentru a comemora revelarea lui Isus ca Fiu al lui Dumnezeu prin nașterea sa, prin botezul lui Hristos, prin prima sa minune (minunea vinului de la Cana) și revelația prin Steaua Betleemului către înțelepți. bărbați.

Alte întrebări interesante