Limba română, întrebare adresată de denisapena24, 8 ani în urmă

50 de puncte+COROANĂ!!!
Compunere: O întâmplare din copilărie in apropierea casei părintești.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alechanel2006
2

Răspuns:

Era o zi calda de iulie.Aveam in jur de 9 ani.Era vacanta mare si toti copiii din cartier erau de dimindima pana seara afara.Eu eram o fire mai timida, si nu indrazneam sa ii intreb pe parinti vreodata daca pot sa ies in fata blocului sa ma joc.

Intr-o zi a batut cineva la usa.Erau mai multi copii,transpirati si rosii la fata.Respirau cu greu,am presupus pentru ca s-au jucat prinselea.

-Vrei sa vii sa te joci cu noi?spuse unul dintre ei cu glas tare.

-Da,haide cu noi,va fi super distractiv promit!spuse altul.

Am ramas surprins pentru ca nici nu ii cunosteam pe acesti copii.Parintii mei nu erau acasa,si eram doar cu bunica,asa ca le am raspuns afirmativ.Mi-am pus adidasii cei noi in picioare,si am coborat cele 4 etaje ale blocului meu

Ajunsi afara,cei doi copii m-au prezentat celorlalti.Erau dea-dreptul obositi.Mi-au explicat ca tocmai se jucasera un joc de-a hotii si politistii.Am intrat cu ei in joc.Eram vreo 25 de copii.5 dintre noi erau politistii iar ceilalti hotii.Hotii trebuiau sa fure papusa de sub ochii politistilor,iar daca reuseau,politistii trebuiau sa ii prinda in 10 minute.Am fost politist.

La un moment dat,unul dintre hoti a furat papusa,si m-am dus dupa el.In apropierea blocului meu,m-am impiedecat de o bordura.Am cazut peste mana mea dreapta.Am inceput sa plang iar ceilalti copii au chemat-o pe bunica.Bunica a venit intr-un suflet pana jos,i-a sunat pe mama si tata.Acestia au venit tocmai de la Timisoara la mine.M-au dus la spital dar din fericire mana mea a avut doar cateva vanatai.

Din aceasta intamplare am invatat ca e bine sa fi cuminte si sa ai mare grija cand alergi.


denisapena24: Mulțumesc!
alechanel2006: nu ai pentru ce,ii mai poti adauga tu detalii si emotii, sau sa schimbi locul actiunii,eu ti-am dat o idee.
denisapena24: Multumesc frumos
Alte întrebări interesante