Limba română, întrebare adresată de talenttttttttt, 8 ani în urmă

50 DE PUNCTE SI COROANA!!!!!
Aprofundare/Excelență
Continua fragmentul dat în 60-80 de cuvinte, relatând o întâmplare la care ar putea participa Jack și Annie după găsire textului ghicitorii. Foloseşte două enunțuri în care să existe o propoziție cu subiect exprimat și 3 propoziții cu subiect subînțeles, respectiv o propoziție cu subiect exprimat, o propoziție cu subiect subînțeles si o propoziție cu subiect inclus.​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bunbon12
5
Jack si Annie se uitau îngroziti la campul alb sterp. Ei nu stiau ce sa faca si se temeau ca vor ramane în acel loc rece si pustiu pentru totdeauna. Dar Jack era hotarat sa gaseasca un mod de a pleca de acolo. El luă cartea cu ghicitori si începu sa o rasfoiasca, în speranta ca va gasi un indiciu care sa-i ajute.
Subit, o idee îi veni în minte. El se uită la Annie si îi spuse: "Stiu ce trebuie sa facem. Trebuie sa folosim puterea noastra de a imagina pentru a ne teleporta înapoi acasa".
Annie îl privi sceptica, dar Jack îi explică: "Am citit în carte ca putem face asta daca ne concentram suficient. Trebuie sa ne imaginam cu putere casa noastra calda si confortabila si sa ne gandim cu putere la ea. Daca reusim sa facem asta, vom fi teleportati înapoi acasa".
Annie încuviintă în cele din urma si începură amandoi sa se concentreze si sa se imagineze în casa lor calda. După câteva minute de concentrare intensă, simtiră o senzatie ciudata si se treziră înapoi în casa lor, feriti de frigul si pustietatea campului alb.
Alte întrebări interesante