Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

50 DE PUNCTE!!! URGENT!!!

Scrie o compunere ,de 8-10 randuri,in care sa-ti exprimi opinia cu privire la importanta timpului petrecut alaturi de membri familiei tale. Nu uita sa. integrezi in compunerea ta si cuvintele care sa contina urmatoarele gurpui vocalice: eau, ia, ea, ioa, ie.


cipriciprian110: Bine atunci imediat e gata
cipriciprian110: Da acum e gata , sper ca e buna
cipriciprian110: E buna ?
cipriciprian110: Dc nu ai spus
cipriciprian110: Sorry , cand ma prinde imaginatia ma prinde , spunei profei ca si pe tine te-a prins si agta
cipriciprian110: nu te teme , nu are dc sa te certe

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de RazvyKing
9
Mie îmi place sa-mi ajut membrii familiei. Asta le dovedește ca îi iubesc și ca îi respect. Uneori, o ajut pe sora mea la teme. Ea nu știe chiar toate exercițiile. Mama mă resplateste ca o ajut cu spălatul vaselor și curățenia. Uneori îmi ia pizza sa îmi da 10 lei. Noaptea, îmi aranjez singur camera și nu îi pun pe părinții mei sa-mi facă patul. Singur hrănesc iepurele meu, iar rareori îl hrănește mama. Trebuie sa-ți ajuți familia mereu!
Răspuns de cipriciprian110
1
                                             Minunata experienta !
   Buna , ma numesc Ciprian si am 12 ani . Inca de mic ma gandesc la Familia mea . Uneori mama , tata si bunicul meu sunt rai , alteori buni . Ce inseamna asta ? Dar niciodata nu am aflat acest raspuns. Asta e , nu am ce face !
    Intr-o zi , dis-de-dimineata , intr-o zi frumoasa de mai , pe cand iepurii zbiarda pe camp si oamenii veneau pe deal , iar soarele magnif stralucea din plin , se intamplase ceva ciudat : Toti erau veseli ca niciodata . Ma miram de ce ?? .Ies afara si deodata cad jos la pamant . Deodata ma trezesc intr-o alta lume . Dar aceea lume parea ciudata : Erau numai intrebari si semne de ortografie uriase . Si fel de fel de machete despre Familie. Deodata o zana apare in fata mea :
- Buna ai fost adus aici pt.a vedea importanta timpului petrecut cu membrii familiei.
Mie nu-mi venea sa cred ca in sfarsit cineva are bunavointa sa-si piarada timpul pt. a-mi explica . Fericit , eu ii spun zanei depsre familia mea .Aceasta imi spuse asa:
- Draga pamantene , fii fericit ca ai asemenea familie. Pe viitor , cand vei fi mare nu vei mai putea sa te bucuri de ei. Trebuie sa-i impaci pe toti , sa te comporti frumos cu parintii tai , pt.ca topul persoanelor dragi pe aceasta lume este urmatorul:
1. Dumnezeu
2. Parintii
3.Bunicii
Si uite asta inseamna sa te intelegi cu membrii familiei . Nu te suparar ca tipa la tine . Ei incearca sa-ti dea sfaturi . Fii calm si ti-am spus bucura-te ca ai asemenea parinti..
Deodata , ma trezesc brusc in patul meu , si atunci constientizez ca totul a fost un vis si ac Dumnezeu mi-a aratat calea de intelegere cu parintii.
Am fost f.vesel si de atunci eu , parintii si bunicii mei am trait bine si frumos impreuna.
Nu voi uita niciodata aceasta experienta !
Sper ca te-am ajutat !

cipriciprian110: multumesc pt.coronita
Alte întrebări interesante