Istorie, întrebare adresată de andreeamaria1231, 9 ani în urmă

50 de puncte
Va rog
Puteti sa ma ajutati?

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de aurelcraciun59
0
Între camarazi se seamana teroare ,tunurile nu mai înceteaza  ,se trage foc cu foc, avioanele de lupta trimit bombe care fac niste cratere imense în jurul nostru ,suntem îngropati aproape cu totul de pamant,încercam sa ripostam cu mitraliere ,dar este prea putin,în jurul meu camarazii mor pe capete,altii nu mai au picioare si urla,urla de durere altii se roaga, altii plini de sange.....
Dar nu mai conteaza .Deodata se asterne o liniste tulburata doar de tipete si groaza.Gata s-a terminat cosmarul.Soc si groaza a ramas in urma dar macar e liniste.

Utilizator anonim: "Soc si groaza a ramas" - exprimare agramată !
aurelcraciun59: Sigur nu este copiata Ok!
aurelcraciun59: De fapt daca se intampla sa o copiezi se sterge de catre moderatori
Utilizator anonim: ...evident, se vede că e originală !
Utilizator anonim: ...dar departe de limba română...scrisă și vorbită
aurelcraciun59: Nu am vb. cu tine. Nu-mi mai scrie pe spatiul meu!
aurelcraciun59: TE raportez!
Utilizator anonim: pentru că te vezi vinovat !
Utilizator anonim: și nu suporți
aurelcraciun59: PA;PA;PA!
Răspuns de Utilizator anonim
0
Impactul razboiului asupra societatii:
Intreaga societate a avut de suferit de pe urma razboiului. Sute de mii de familii distruse, fii, tatici si bunici morti pe canmpul de lupta sau facuti prizonieri. In unele zone popùlatia ocupata de armatele inamice a avut mult de suferit din partea agresivitatii si abuzurilor armatei de ocupatie. Munca campului era lasata in paragina, in industrie muncitorii vor fi inlocuiti de catre femei si copii. Toate resursele materiale erau indreptate catre front pentru a sustine armatele in lupta cu inamicul. Banii incep sa nu mai aibe valoare, alimentele se scumpesc din ce in ce mai mult. Au fost anii grei acei ani din vremea razboiului dar nu toate ranile si durerile de atunci s au vindecat.

Alte întrebări interesante