Limba română, întrebare adresată de animalsade11, 8 ani în urmă

50 de puncte, vă rooog​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ingrdceleste22
3

Biografie

Eu stăteam și mă gândeam ,, cum oare o fi viitorul meu, oare am un destin, pot ajunge cineva în viață '' , astea erau gândurile ce îmi veneau mereu prin minte. Eu mă uitam în oglindă ßi mă gândeam ,, cum ar fi ca reflecția mea să iasă din oglindă ''. În timp ce mă uitam în oglindă puteam să observ câ reflecția mea începuse să ia forme diferite. Totul trecuse așa de repede încât nu observasem cum reflecția mea ieșise din oglindă. Ea bucuroasă începuse să mă îmbrățișeze și să admire cum arăta cameră mea. Ea începuse să vorbească tot felul de chesti, dar eu nu o puteam înțelege deoarece vorbea prea repede. Ea după ce se calmase îmi spuse:

- Eu sunt Tu și Tu ești Eu, am venit din viitor!

Ea îmi spuse că a venit să îmi spună că eu am un destin în mâinile mele. Ea îmi spuse că voi deveni un Pop Star foarte renumit în lume. Eu eram foarte bucuroasă că în mâinile mele se afla un destin așa de mare. Ea îmi spuse că pentru a ajunge să am acest destin trebuia să fiu mai prietenoasă, să am grijă mai mult de familie și să apreciez ce natura ne dăruiește. După cuvintele spuse ea fusese absorbită de oglindă înapoi pe lumea ei. Eu începusem să calc pe pașii reflecției mele pentru a ajunge la destinul cel dorit.

Sfârșit.

Nu ar strica o coroniță

Baftă......

Răspuns de salamstan504
1

Viata mea începe din 12.iulie.1987 de atunci toată familia mea și-a dat seama ca sunt o stea. Pe la cinci ani am început cursurile de actoria dar după un an am început cursurile de canto și de atunci nu am mai putut sa ma desprind de scena și microfon și atunci mi-am găsit menirea în viata. Încă îmi aduc aminte prima data când am urcat pe scena și sentimentul pe care l-am trăit. Dar cel mai important eveniment a fost atunci când a trebuit sa aleg dintre muzica și familie dar nu puteam sa aleg deoarece amândouă erau importante pentru mine și am făcut un compromis și asa mi-am continuat viata asa cum mi-o știam de când eram mica. Și cred ca mulți va întrebați cum arata culoarea parului este cu castaniu, ochii albăstri, buzele roșii ca sângele, culoarea pielii este alba ca zăpadă dar cel mai important este caracterul și cum ai sufletul. Iar acesta sunt eu și asta este viata mea personala sper sa va placa.

Alte întrebări interesante