Limba română, întrebare adresată de LarisaNeagoe, 9 ani în urmă

50 pct pentru cel mai bun raspuns 

Redacteaza o compunere naratica , de 8-10 randuri (aprox.700-800 cuvinte) in care sa povestesti un episod placut petrecut in timpul vacantei de vara . 

Va rog sa nu fie copiata de pe net ! 


sebalaur: bine , dar era prea amuzant , mai ales in realitate
sebalaur: ok , ok o sa fac alta
sebalaur: o sa dureze ceva
sebalaur: pot?
sebalaur: da sau nu?
sebalaur: bine o sa fac ceva simplu,,,,,
sebalaur: cum stati cu ochii atintiti spre mine gata gata sa ma inhatati ca niste hiene pradatoare sau ca niste rechini ucigasi gata sa ma inhate in plina nevinovatie...
sebalaur: acum scriu o compunere serioasa , deci va rogg..

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sebalaur
1
   Era o zi calduroasa ,insorita , mohorata si chiar foarte dezolanta.
             mergeam pe strada . Ma indreptam catre un prieten care trebuia sa imi inapoieze un stick . acel stick continea un joc destul de interesant cu o grafica full hd , care necesita neaparat o place geforce de 2 g memorie vizuala , un procesor intel celeron de minim 3.0 ghz si multe altele. Pe drum ma intalnesc cu fosta mea doamna invatatoare  . Aceasta m-a intrebat ce mai fac , cum mai stau cu scoala , eu i-am raspuns bucuros ca stau foarte bine si chiar ca am terminat si anul acesta scolar cu nota 10 si ca tuturor colegilor le este dor de dansa . Ea a zambit cu un zambet cald si incurajator urmand ca sa imi dea niste bani sub pretextul de a-mi lua o inghetata. eu i-am multumit cu sincere recunostinte si cu multa bunavointa si m-am dus direct la standul cu inghetata.
     aceasta intamploare mi-a inseninat ziua , dar tot odata mi-a racorit-o oferindu-mi un strop de racoare si un deliciu bine venit.

sebalaur: asta e buna ?
Alte întrebări interesante