Limba română, întrebare adresată de IHATEPINk123, 9 ani în urmă

54 de puncte pt un text bun cu o intamplare intr.o tabara la muntee

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Amery
1
      Excursie la munte !
   
 Intr-o zi de iarna,scoala a decis crearea unei tabere la munte .
  Eu dorindu-mi sa merg demult la munte,am participat cu cel mai mare drag.Pana la destinatie am mers cu autocarul scolii si cu prietenii mei.Distanta a fost destul de mare dar timpul a zburat ca vantul pentru cei care aveau pe cineva in autocar.Si am mersi si am mers pana-n seara ,dar eu nici nu clipeam de nerabdatoare ce puteam fii.Eu imi alesesm scaunul de la geam pentru a vedea verdeata si locurile prin care treceam si pentru a le admira . 
     La un moment dat ajunsesem ..era o ora destul de tarzie ,aproximativ ora 21:30 dar eu incantata am anunat prientenii chiar i-am luat cu mine intr-o mica plimbare de seara ,fara stirea profilor care ne insoteau in excursie . Mergand am vazut o floare destul de frumoasa care la noi nu crestea .Atunci eu si prietenii mei am decis sa mergem sa o vedem ,sa o admiram si daca nu este un ocrotita de lege sa o luam.A durat destul de mult dar rasplata a fost pe masura.Era o floare-de-colt superba .Avand toti celulare am facut poze o gramada cu ea dar si cu noi in cadru. 
    Intorcandu-ne spre colegi nu mai gaseam drumul pe care venisem , nici telefoanele nu primeau semnalul necesar pentru sunarea cuiva si nici busola Mariei nu era destul de functionala.Dar la un moment dat colegul nostru Mihai isi adusese aminte ca lasase poseta Cristinei la jumatatea drumului ,in caz ca ne pierdeam .Aceasta fiind stralucitoare o vazusem si mergeam intra-colo.
       Mergem ce mergem si dam de autocar,unde toti ne cautau alarmati.Am facut un foc de tabara si ne-am pus la povesti ,si dupa am primit o medalie pentru curajul nostru de-a merge pana acolo .
      A fost o zi in tabara minunata!!


Alte întrebări interesante