556+(25+75)−20+57−(36÷9
÷4)+(5×7×1)−(20÷2)+(10×10
×1+2)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
556+(25+75)−20+57−(36÷9 ÷4)+(5×7×1)−(20÷2)+(10×10 ×1+2)
= 556 + 100 - 20 + 57 - 1 + 35 - 10 + 102
= 819
Răspuns de
0
Răspuns:
819.
Explicație pas cu pas:
556+(25+75)−20+57−(36÷9 ÷4)+(5×7×1)−(20÷2)+(10×10 ×1+2)=
=556+100-20+57-1+35-10+(100+2)=
=556+100-20+57-1+35-10+102=
=850-31=
=819.
Sper că te-am ajutat.
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Studii sociale,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă