[56÷4+(13×4-13×2)]÷3+1
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
[14+(52-26)]:3+1
(14+26):3+1
40:4
10
szakacskhristian1:
multumesc frumos
Răspuns de
1
Răspuns:
[56÷4+(13×4-13×2)]÷3+1
Explicație pas cu pas:
[14+(52-26)]÷3+1
=(14+26)÷3+1
=40÷3+1
=13,1+1
=14,1
Asta e rezultatul daca respectam ordinea in mod corect
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Geografie,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă