5p 5. Un elev a efectuat corect calculul √(√11-√13)^2 -√(√13+√11) şi a obţinut unul dintre rezultatele din tabelul următor: I -2√11 II -√11 Rezultatul corect este cel cu numărul: b) II a) I III 2√11 c) III IV √II d) IV
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Explicație pas cu pas:
√11-√13 < 0 => |√11-√13| = √13-√11
√13+√11 > 0 => |√13+√11| = √13+√11
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă