Limba română, întrebare adresată de Meow1029384756, 9 ani în urmă

6/107 Si noi, romanii, avem acest obicei de a ne descălța atunci când mergem in vizita. Povestește o întâmplare amuzanta in care personajul central sa fie... o pereche de pantofi.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anymary123
42
     Era vineri, un mic inceput senin de weekend, asa ca m-am gandit sa merg la bunici.
     Pana sa plec am cautat de zori pantofii, care nu mai apareau de nicaieri ! Cred ca i-am cautat in jur de 30 de minute , si cand ma uit erau chiar in suportul pentru pantofi!!! Merg la bunica , ma descalt la usa , kiar cand sa-mi dau jos si al doilea pantof il pierd pe celalalt!!Oare unde s-a dus??  Merg ce merg in cautarea lui prin ograda bunicii si il vad sub cusca cainelui , il iau de-acolo si ii pun langa usa de la intrare.
      Cand vreau sa plec de la bunica , ii gasesc la usa , ce fericita eram!!!In sfarsit ii gasesc unde i-am pus !!           Sper ca vti-am fost de folos!! Coroana??

Răspuns de evelyn4361
42
Într.o zi când m.am dus la o prietenă de a mea s.a întâmplat ceva foarte ciudat. Când m.am descălțat pantofii mei au început a mișca și a vorbi. Normal că eu văzând asta am muțit. Nu știam ce sà fac sau ce să zic. Atunci pantofii mei au început a merge singuri prin casă. Eu am încercat să.i ascund de prietena mea și de familia ei dar n.am putut. După o multă alergare după aceștia într.un final au revenit din nou la normal. și.deatunci dacă mi se va mai întâmpla așa ceva am să.i închid undeva până își revin. sfârșit

AndreeaAby12: Ms
Alte întrebări interesante