6×(14÷7)+ (26-9) -14
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
4
Răspuns:
15
Explicație pas cu pas:
6×(14:7)+(26-9)-14=
6×2+17-14=
12+17-14=
29-14=
15
Utilizator anonim:
imi raspunzi si mie la o intrebare ca nu raspunde nimeni de 2 hr
Răspuns de
2
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
6 × (14:7) + (26-9) - 14 =
6 × 2 + 17 - 14 =
12 + 17 - 14 =
29 - 14 = 15
Alte întrebări interesante
Istorie,
8 ani în urmă
Franceza,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă