6+(6+6×6-6÷6-1×6)-6×(6÷6+6×6÷6×0)=
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
5
6+(6+6×6-6÷6-1×6)-6×(6÷6+6×6÷6×0)=
6+(6+36-1-6)-6×(1+36÷6×0)=
6+(42-1-6)-6×(1+6×0)=
6+(41-6)-6×(1+0)=
6+35-6×1=
41-6=
35
6+(6+36-1-6)-6×(1+36÷6×0)=
6+(42-1-6)-6×(1+6×0)=
6+(41-6)-6×(1+0)=
6+35-6×1=
41-6=
35
primăvară2017:
Mulțumesc pentru coroană!
Alte întrebări interesante
Chimie,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Biologie,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Ed. tehnologică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă