6. a) Știind că X=4, determinați produsul p= (x + 1).(2x +11). (3x-7). b) Stiind că y=9, determinați produsul p = (y + 5) - (2Y - 4)(3y + 3)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
a) p = (4+1)(2*4+11)(3*4-7) = 5*(8+11)(12-7) = 5*19*5 = 475
b) p = (9+5) - (2*9-4)(3*9+3) = 4 - (18-4)(27+3) = 4-14*30 = 4- 420 = -416
zugravuedy12:
ms mult respect✌️✌️
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Informatică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă