6. Aduceri la forma cea mai simpla expresia
(x + 3)^2(x+3)(x-3) - V3(V12x + V3) şi determinativ
ei numerica pentru x = -V2
mihaiqwert:
Hey
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
E (x)=(x+3)²+(x+3)(x-3)-√3(2√3+√3)=(x+3)(x+3+x-3)-√3×3√3=
=(x+3)×2x-9=2x(x+3)-9
E (-√2)=-2√2(3-√2)-9=-6√2+4-9=-6√2-5
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Informatică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă