Limba română, întrebare adresată de Jurcamaya, 8 ani în urmă

6. Alcătuieşte un scurt text despre ora de istorie, folosind cat mai multe adjective. Sublineaza adjectivele şi indică prin săgeată substantivele determinate,.repede pls!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de erikrogeryt
1

ora de istorie

într-o zi de luni așteptam ora de istorie pentru că dădeam test și că iubeam ora aceasta. A început ora, pentru mine aceasta ora era preferata mea și după terminarea orei am fost calma si fericită.

sper că team ajutat!

Răspuns de mincanalexiamaria35
2

La ora de istorie

Într-o zi normala de vineri ,ca deobicei aveam ora de istorie și ne plictiseam destul de mult având în vedere ca doamna profesoara nu ne dădea altceva decât sa transcrie niște lucruri din carte .

Când mi-a venit o idee , aceea de a da biletele colegilor pentru a trece timpul mai repede ,dar după un lung schimb de biletele primesc înapoi un bilețel care șină cam asa : "Ce zici ca azi sa fugim de la ora de istorie ?am vorbit cu colegii și sunt de acord ."

Planul clasei era să ieșim pe ușa când doamna merge la cealaltă clasa pentru a împrumută un burete pentru ca nu mai aveam ,dar cum urma sa trecem de paznic? sau gândit și la asta și au zis ca o sa sărim gardul ,zis și făcut!

Dar ,ce sa vezi ,pe drum cine era ? Chiar doamna profesoara de istorie ,care ne cauta .Și asa ne-am întors la ora dând un test din toate lecțiile pe care le-am făcut pana atunci .

A fost o zi ....amuzanta dar în același timp trista .

Sper ca te-am ajutat și te rog sa îmi dai coroana pt ca chiar am nevoie (dacă nu apare acum opțiunea de a îmi da coroana o sa apară mai târziu ca e singurul comentariu cred)


mincanalexiamaria35: scuze pentru ca este lung
Alte întrebări interesante