6
Calculează:
3 + 3 x 3 - 6 x 0 =
4 x 2 x 4 - 1 x 4 x 0 =
3 x 3 + 4 x
1 - 4+2x2=
5+ 3x 2-5x2=
100 - 4 x 2 + 1 x 4 =
60 - 2 x 4 + 2 x 2 =
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
3+3×3-6×0=3+9-0=12
4×2×4-1×4×0=32
3×3+4x=9×4x
Răspuns de
2
Răspuns:
3+9-6×0=
=3+9-0=
=12-0=12
4×2×4-1×4×0=
8×4-4×0=
32-0=32
3×3+4×1-4+2×2=
9+4-4+4=
13-8=
5
5+3×2-5×2=
5+6-10=
11-10=1
100-4×2+1×4=
100-8+4=
=92+4=96
60-2×4+2×2=
60-8+4=
72+4=76
sper ca te am ajutat lasa un comentariu
antosicavasilica234:
Multumesc frumos
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă