6. Calculează:
A = (4-7)-(-11 + 19);
C = 27 - (+49) -(18-27) + (-28);
E = 27 - (+49)-(18-27)+(-28);
B = -(6-2) + 11-19;
D=1-(2-3) -(4-5)-(6-7) -(8-9)
F=1-(2-3)-(4-5)-(6-7)-(8-9).
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
A=(-3)-(+8)= -3-8= -11
C=27-49-(-9)-28= -22+9-28= -50+9= -41
E este acelasi exemplu ca si C, deci o sa fie acelasi rezultat. E= -41
B= -4+11-19= -23+11= -12
D=1-(-1)-(-1)-(-1)-(-1)= 1+1+1+1+1=5
F=D=5
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Fizică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă