Limba română, întrebare adresată de mikymiron30, 8 ani în urmă

6. Peste noapte s-a întâmplat un lucru inexplicabil şi dimineata te-ai trezit mic cât un soricel. Povestește mai jos cum ţi se arată lumea din această nouă perspectivă.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alisiakitty
5

Răspuns:

Era noapte, iar eu nu puteam să dorm. Aveam presimțirea că se va întâmpla ceva ciudat. Într-un final, am adormit... însă....dimineața....

-Ce s-a întâmplat cu mine!? Totul părea uriaș, iar patul meu arăta de parcă ar fi al uriașului din Jack și Vrejul de fasole. M-am uitat mai atent/ă la mine și am întremenit. Eram extrem de mic/ă, exact cât un șoricel. M-am uitat în jur. Biroul meu, laptopul, scaunele, toate obiectele mele... erau URIAȘE! Am reușit sa ies din cameră, spre uimirea mea văzând că ceilalți membri ai familiei nu au fost afectați. Am încremenit și am incercat să îi strig dar nimeni nu mă auzea. Eram efectiv terminat/ă. Am început să plâng în hohote.

Însă, după vreo 20 și ceva de minute, M-am trezit! Totul a fost doar un vis! Ce ușurare! Acum totul era normal. Viața ca un om minuscul este foarte ciudată!

SPER CĂ TE-AM AJUTAT!!


mikymiron30: mulțumesc
alisiakitty: Cu drag!
Răspuns de rmn65
4

M-am trezit dimineața din cauza razelor de soare ce îmi invadau camera.

Îmi trebuiră câteva momente ca să-mi dau seama că stăteam într-un pat prea mare, acoperit de o pătură uriaşă. Mă uitasem în jur pentru a descoperi în ce cameră mă aflu. Totul părea mult prea familiar, iar într-un final îmi dădusem seama că eram în camera mea. Asta înseamnă că eu m-am micşorat. Trebuia să mă dau jos din pat pentru a încerca să găsesc un antidot. Dar era atâta distanță până la podea. Trebuia să găsesc o cale.

Am ieşit uşor de sub pătură şi am decis să cobor ținându-mă de material. Am ajuns cu succes pe podea şi m-am îndreptat spre uşă, care din păcate era închisă. În acel moment mă blestemam pe mine pentru că mereu închid uşa şi nu o las niciodată deschisă. Totul în cameră era prea mare. Nu aveam nici o cale de ieşire. Nu puteam să mă cațăr pe nimic ca să ajung la clanța uşii, mă simțeam prea lipsit de putere. Poate că de acum aveam să stimez mai mult micile creaturi.

Aveam să stau în această cameră până când cineva avea să deschidă uşa.

Alte întrebări interesante