Limba română, întrebare adresată de francescoantonio2010, 8 ani în urmă

6. Redactează o compunere, de cel puțin 12 rânduri, în care să povesteşti secventa reintalnirii dintre
copil și familia lui, aşa cum ti-o imaginezi tu. Vei integra in compunerea ta un alt personaj, caruia ii vei
prezenia două trăsături fizice. Vei da compunerii tale un titlu pourivit.



Dau coroana


francescoantonio2010: Mulțumesc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lauravoiniciuc9
1

Răspuns:

REINTALNIREA

Astăzi m-am întâlnit cu părinții mei ca să mergem la circ.

Vor veni tot felul de acrobați și animale ce vor face tot felul de schema. Ba chiar unul dintre acrobați va merge pe sârmă.

Ajunsesem la circ. Încercăm sa ne găsim locurile, dar pe locurile noastre din greșeală se așezase o fata cu părinții ei. Am mers la ei și le am spus politicos ca acelea erau locurile noastre, dar ei ne-au arătat biletele lor și aveau exact acceasi numere ca și noi. Încercam sa îmi dau seama cum se putea face așa o încurcătură.

În final am găsit pe ultimul rand niște locuri libere.

În spatele nostru erau acele tarabe cu floricele sucuri și tot felul. Acolo o vad pe fata ce se așezase împreună cu părinții ei pe locurile noastre ce venea spre taraba. Nu mai eram deloc atent la ce se întâmplă în circ. Ma uitam doar la ea și admiram cu calcă cu pași siguri și cum cârlionții ei galbeni începeau sa se rotească. Dar nu mai zic de ochii ei albastri ca și marea. Era superba avea și o rochie violet.

Defapt nu venise la taraba și spre mine ca să îmi zică dacă ne vrem locurile înapoi. I am zis ca nu ca stam ok aici și a dat sa plece dar am prins-o de mana și am întrebat-o dacă vrea sa fiim prieteni normal ca mi a răspuns cu da și ca a urmat o prietenie îndelungata.

Încă și acum mai suntem prieteni Elena este o fata super!

Alte întrebări interesante