Informatică, întrebare adresată de clipalevwy, 8 ani în urmă

60 PUNCTE !! Ma scapa diploma ECDL de competenta la informatica la bac (eu sunt la Mate-Info si vreau sa optez pentru informatica)
{vreau maui multe pareri }

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de c6779d3c
1

Răspuns:

Salut! Diploma de ECDL te scapa doar de competentele digitale de la Bac, adica word, baze de date(access) etc.

Daca vrei sa faci informatica mai departe diploma aia de ECDL nu te ajuta foarte mult, adica stii sa utilizezi un calculator, nu sa programezi sau sa scrii cod, insa daca faci constant probleme la informatica, un site pe care ti-l recomand este chiar PBinfo, deoarece chiar daca esti incepator sau avansat, ai probleme pentru toate categoriile + resurse de pe care sa inveti. Mai este un site InfoArena, am auzit ca e bun, insa nu prea l-am utilizat.

Parerea mea, daca vrei sa devii mai bun la informatica ia-o din timp, deoarece o sa iti fie mult mai usor si daca ai sansa, participa la olimpiade, cat mai multe, nu conteaza daca sunt la informatica sau tic( tehnologia informatiei si calculatoarelor),  pentru ca te ajuta enorm de ult, nu doar diploma, dar inveti foarte multe chestii noi, sa gandesti gandesti diferit si chiar intalnesti persoane super faine, cu care poti coopera sau de la care ai doar de invatat.

Sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu si ca am inteles intrebarea ta!

Explicație:

Alte întrebări interesante