63:7+(45:9+26)-(60-12):6+(51-26)=
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
63:7+(45:9+26)-(60-12):6+(51-26)=57
SUPERALEX:
fa si rezolvarea te rog eu mult de tot
Răspuns de
1
63:7+(45:9+26)-(60-12):6+(51-26)=
9+(5+26)-48:6+25=
9+31-8+25=40-8+25=57
9+(5+26)-48:6+25=
9+31-8+25=40-8+25=57
Alte întrebări interesante
Istorie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă