649-(13×11-96:2)×6=
Va rog frumos sa ma ajutați la acest exercițiu
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
649-(13×11-96:2)×6=
649-(143- 48)×6=
649- 95×6=
649- 570=
79.
649-(143- 48)×6=
649- 95×6=
649- 570=
79.
Răspuns de
1
Răspuns
79
Explicație pas cu pas:
649 - ( 13 x 11 - 96 : 2 ) x 6 =
= 649 - ( 143 - 48 ) x 6
= 649 - 95 x 6
= 649 - 570
= 79
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă