7
A si B
Va rog frumos
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
La punctul a:
F(-3)=2*(-3)+1 => f(-3) =-6+1=>f(-3)=-5
F(-2)=2*(-2)+1=>f(-2)= -4+1=>f(-2)=-3
F(0)=2*0+1=>f(0)=1
F(1)=2*1+1=>f(1)=3
La punctul b:
Gf={ -5,-3,1,3}
F(-3)=2*(-3)+1 => f(-3) =-6+1=>f(-3)=-5
F(-2)=2*(-2)+1=>f(-2)= -4+1=>f(-2)=-3
F(0)=2*0+1=>f(0)=1
F(1)=2*1+1=>f(1)=3
La punctul b:
Gf={ -5,-3,1,3}
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă